Kan ik me douchen na een massage?

U kan douchen na de massage. Daar wordt dan wel een toeslag voor aangerekend van €7 , handdoek inbegrepen of €5 indien u een eigen handdoek meebrengt.


Moeten al m'n kleren uit voor een massage?

Afhankelijk van welke massage u kiest, dient u de kledij uit te doen. U kan er wel voor kiezen om je slip aan te houden, of u ontvangt een massageslipje.


Kan ik iemand verwennen met een cadeaubon van Kaya-Veda?

Kaya-Veda biedt inderdaad cadeaubonnen aan. U kan ernaar vragen indien u zelf langskomt voor een massage of u kan een cadeaubon bestellen via email. Deze kan dan worden afgehaald of worden opgestuurd.


Ik ben zwanger, kan ik dan gemasseerd worden?

Massage tijdens een zwangerschap is net heel goed, maar dient aangepast te worden aan de zwangere vrouw. U kan bij Kaya-Veda een zwangerschapsmassage ondergaan. Het is wel belangrijk om de massagetherapeut op voorhand te verwittigen indien er zwangerschapscomplicaties zouden zijn.


Ik heb kanker of ben net herstellende van kanker, mag ik dan gemasseerd worden?

De massagetherapeut dient hiervoor een extra opleiding 'massage bij kanker' gevolgd te hebben. Wij gaan daar bij Kaya-Veda mee aan de slag en zullen dit hierop vermelden van zodra de extra opleiding is afgerond.


Wat eet ik best op de dag dat ik gemasseerd word?

De avond voor een massage en de dag zelf eet u best lichte, goed verteerbare maaltijden. U dient ook voldoende water te drinken.


Hoe maak ik een afspraak?

Het is heel eenvoudig om een afspraak te maken via de online agenda op deze website. Indien u wenst, kan u ook telefonisch terecht of via E-mail.


Kan ik gemakkelijk parkeren aan het massagesalon?

Het is heel eenvoudig om aan de praktijk te parkeren, ook bus 38/39 stopt net aan het pleintje en parkeerplaatsen zijn gratis.


Kan ik betalen met bancontact in de praktijk?

U kan contant, via payconiq of met bancontact betalen in de praktijk.


Wat is het adres?

Ferdinand Snellaertplein 5, 9040 Sint-Amandsberg (Gent).