Kaya-Veda, praktijk voor Ayurveda en massage

Kaya-Veda is een praktijk voor massage en ayurveda, ontstaan vanuit een passie voor Ayurveda. Ayurveda is een allesomvattende levensfilosofie, boordevol 'oude' wijsheid en diepgang, bewustzijn, liefde voor het leven, van het leven, over het leven. "Kaya" is een Sanskriet woord dat "lichaam" betekent in de zin van vele kwaliteiten samen. Het fysieke, emotionele, mentale, energetische en spirituele lichaam. "Veda" betekent wetenschap of kennis. Ayurveda betekent kennis voor het lange leven. 

Bij Kaya-Veda wordt deze 'oude' wijsheid in het hier en nu toegepast. In een tijd waar ieder individu op één of andere manier aanvoelt dat zelfzorg en opkomen voor wie we werkelijk zijn nog belangrijker is dan ooit, zodat we ons niet verliezen in een grote conditionering van over onze grenzen blijven gaan, ver weg van wat goed is voor ons lichaam, onze geest en onze ziel.

 Er wordt bij Kaya-Veda geijverd voor een wetenschappelijke benadering van het menselijk lichaam met het holistisch denken van de ayurveda.

Je kan bij Kaya-Veda terecht voor boeiende workshops en opleidingen ayurveda, ontspannende en therapeutische massages, creëren van meer zelf bewustzijn, zelfzorg en persoonlijke groei.

Be free where You are!

Om Tare Tuttare Ture Soha. (Laat m'n hart doordrongen zijn van mededogen in liefdevolle actie en onthecht zijn van alle lijden, afgunst en ziekte)


ANN VANDENBOGAERDE:

IMG_20171217_144709814_BURST000_COVER_TOP~2.jpg

Ann is sinds 2006 werkzaam als osteopaat en heeft haar in al die jaren bovenop de praktijkervaring verder geschoold in ayurveda en yoga. Hieruit vloeiden drie verschillende aspecten van haar praktijk voort ; Osteopathiepunt, Kaya-Veda en Ahimsa Yoga. Daarnaast geeft Ann ook les aan de Wellness Academy en organiseert zij eigen opleidingen en leergroepen. Bij Kaya-Veda kan u bij haar terecht voor alle (therapeutische) massages , haar aangeleerd vanuit ayurveda en osteopathie, behalve de Thai yogamassage.  Ann is ook het aanspreekpunt voor Kaya-Veda.

Contact:

0486.16.74.22

Ann@kaya-veda.be