Persoonlijke begeleiding....dit heeft twee betekenissen, misschien nog meer voor jezelf. Persoonlijke begeleiding staat hier voor het samen kijken of je ondersteund kan worden in jouw proces in deze wereld. Een proces van bewuste of nog onbewuste transformatie, van groei naar het in je kracht komen of zelfs bij fysieke heling die nodig is of ter preventie. Persoonlijke begeleiding staat hier ook voor het samen observeren van je persoonlijkheid, van je emotionele en mentale lichaam en de invloed op het fysieke lichaam en je buitenwereld, het samen zoeken naar tools en training die voor jou eenvoudig toe te passen zijn.

Bij Kaya-Veda willen we jou op jouw vraag persoonlijk begeleiden naar bewustzijnsverruiming, het inplannen van dagelijkse haalbare you-time schema's met zelfmassage en/of therapeutische massage bij Kaya-Veda, aangepaste yogaoefeningen, meditatie, mindfulness, pranayama,... Als gewenst en nodig blijkt, kan er een behandelplan worden opstellen. Eventueel in samenwerking met je arts of  psycholoog of andere therapeuten.  Een behandelplan wordt individueel samengesteld afgestemd op de reden van consult.

Afspraak?  Indien je wenst na te gaan of deze begeleiding iets voor jou is, maak dan een afspraak bij Ann Vandenbogaerde via de online agenda voor een coaching/empowerment sessie.

Wat houdt een coaching / empowerment sessie in: De therapeut stelt je allerlei vragen over je huidige toestand en je verleden, de reden van je vraag en wat je wenst te realiseren voor jezelf. Van daaruit wordt er langs beide kanten ingevoeld, eventueel met creatieve oefeningen, wat er verder nodig is in de sessie en als opvolging.

Voor wie? Voor iedereen die bewust kiest om de verantwoordelijkheid op te nemen voor zijn/haar eigen creatie van gezondheid en van het leven. Bij burn-out, depressie, verhoogde stress, emotioneel onevenwicht, ziekte, transformatieprocessen, …