fbbanner2.jpg

Sportmassage

Dieptemassage van spieren en bindweefsel, ter ondersteuning bij sportbeoefening, om verzuring tegen te gaan en het herstelvermogen te stimuleren. Eerst droog, afsluitend met voedende olie.

Kost:       45 min: €55


Body-adjustment

Door middel van mobiliserende, ontspannende bewegingen worden alle gewrichten van het lichaam in beweging gebracht. Voor een optimale doorbloeding van de gewrichten. Geen gebruik van olie.

Kost:        45 min: €55


zwangerschapsmassage

Deze massage met verzorgende olie is speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen en is gericht op het welzijn van moeder en kind en het verlichten van zwangerschapspijntjes en -klachten. Je ondergaat de behandeling in aangepaste houding.

Kost:          60 min: €65


Stoelmassage

Diep relaxerende en tegelijk stimulerende drukpunt- en mobilisatiemassage van de rug, schouders, armen, handen, nek en het hoofd, doorheen de kledij, zittend op een speciale massagestoel.

Kost:     15 min: €15       20 min: €20       30 min: €30


Handen-en voetenmassage

Drukpuntmassage van handen en voeten. Ontspannend en stimulerend effect voor het volledige lichaam.

Kost:        1 uur: €65


Cranio-sacraaltherapie

Zacht, mobiliserende therapie van schedel en bekken. Doorheen de kledij.

Kost:            45 min.: €55


ayurvedische therapie:

Ayurvedische oliemassage of abhyangam

Een therapeutische en ontspannende full-body lichaamsmassage met ayurvedische kruidenolie.

Kost:      60 min: €75    90 min: €100


Indiase hoofdmassage

Diep ontspannende en voedende massage van het hoofd en aangezicht. Ideale massage om te ondergaan als je weinig tijd hebt en toch diep wil ontspannen. Heel voedend en gezond voor het volledige lichaam, de haren en de doorbloeding van het hoofd. Tegen stress en vermoeidheid.

kost: 30 min.: €42

45 min.: €55


Marmapunten massage

Relaxerende ayurvedische drukpuntmassage van de marmapunten of energiepunten van het lichaam. Voor een betere doorstroming van prana of levenskracht en complementair aan emotionele bevrijdings therapie. Ook vaak toegepast bij traditionele gevechtssporten.

Kost:               60 min : €65


kruidenstempelmassage

Full-body medicinale oliemassage waarna de huid wordt verwarmd met hete ayurvedische kruidenstempels. Heel voedend en ontspannend. De warmte zorgt – in combinatie met de masserende bewegingen – niet alleen voor diepe ontspanning, maar ook voor stimulatie van de bloedsomloop, afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.

Kost:         90 min door 1 therapeut: €100


Basti of lokale gewrichtstherapie

Weldoener voor een gewricht. Therapeutisch bij een chronische gewrichtsaandoening. Hierbij wordt een walletje gevormd met deeg en gevuld met warme medicinale olie, specifiek voor de gewrichten. Deze therapie wordt het best wekelijks herhaald.

Kost:         45 min: €55

Voor 5 opeenvolgende sessies (wekelijks of maandelijks) €250 (Dit wordt afgerekend als een 5-beurtenkaart met beperkte geldigheidsduur en dient in 1 keer betaald te worden.)


Ayurvedische poedermassage of udwarthana

Ayurvedische massage waarbij medicinaal poeder gebruikt wordt om de huid te gaan ontgiften en verstevigen. Dit wordt ook beschouwd als een ayurvedische lymfedrainage.

Kost:                60 min.: Met olie (afhankelijk van de typologie): €80                                           

Zonder olie (afhankelijk van de typologie): €70

Voor 5 opeenvolgende sessies (wekelijks of maandelijks) €370-€320 (Dit wordt afgerekend als een 5-beurtenkaart met beperkte geldigheidsduur en dient in 1 keer betaald te worden.)


Garshan massage

Heel zachte, subtiele, ontspannende zijden handschoenmassage. Wordt ook gezien als een heel milde ayurvedische lymfedrainage.

Kost:                   60 min: €65

Voor 5 opeenvolgende sessies (wekelijks of maandelijks) €300 (Dit wordt afgerekend als een 5-beurtenkaart met beperkte geldigheidsduur en dient in 1 keer betaald te worden.)


Shirodhara

Een hoofdmassage, gevolgd door hoofdbegieting met medicinale olie of melk. In combinatie met therapie heeft dit invloed op de hormonenbalans, de slaap en bij stressreductie. Als enkele behandeling is het heel ontspannend en voedend voor de haren.

Kost:            60 min.: €110

Voor 5 opeenvolgende sessies (wekelijks of maandelijks) €490 (Dit wordt afgerekend als een 5-beurtenkaart met beperkte geldigheidsduur en dient in 1 keer betaald te worden.)


Basis consult ayurveda