fbbanner2.jpg

VANAF 1 APRIL 2019 zijn de prijzen aangepast. Wie reeds een afspraak had staan, kan voor die bepaalde afspraak nog de voorgaande prijs betalen.


Ontspanningsmassage met etherische oliemassage ( Bij Ann, Kaat of Mathia)

Een ontspannende full-body lichaamsmassage met etherische olie naar keuze. Deze deugddoende massage is bedoeld om zowel lichaam als geest te ontspannen. Sluit je volledig af van de drukke buitenwereld en droom weg. Voel hoe stress en spanning verdwijnen en je energie opnieuw begint te stromen.

Kost:       60 min: €65      90 min: €90


Thai Yoga massage (enkel bij Kaat)

De Thaise yogamassage is gebaseerd op dynamische en ritmische bewegingen waardoor een diepe vorm van ontspanning ontstaat in het lichaam. Het lichaam wordt in verschillende houdingen geplaatst waardoor aangename stretches ontstaan. De massage wordt gegeven bovenop de kleren (zonder olie). Een Thaise yoga brengt je lichaam en geest opnieuw in evenwicht, het verhoogt je energieniveau, de doorbloeding van je lichaam en je flexibiliteit.

Kost: 90 min: €80


Svetlessa ontgiftingsmassage (Bij Kaat)

Je goed in je vel voelen! Dat is het belangrijkste....! Als je stilstaat bij deze uitdrukking, dan betekent je goed in je vel voelen, dat je jezelf graag ziet, dat je jouw lichaam als een tempel beschouwt en er zorg voor draagt, om het even welke maat! We leven slechts 1 maal in dit lichaam. Het gaat hier niet om een maatje minder als doel te hebben, maar afvalstoffen uit je systeem te krijgen, wat soms wel afslankt (dit mag echter het doel niet zijn, vinden we). Wij bieden deze massage complementair aan bovenop een gezonde levensstijl, voldoende beweging en een gezonde voeding (mentaal, energetisch en fysiek).

Indien die gezonde levensstijl al gepraktiseerd wordt, dan krijg je de beste ontgiftings resultaten met deze massagevorm!

Let wel, dit is een heel stevige dieptemassage. Vraag op voorhand advies of deze geschikt is voor u!

kost: 1uur: €75


Kindermassage (Bij Kaat)

Hier wordt eerste geluisterd naar de noden van het kind, waarna een aangepaste massage wordt toegepast om alle overprikkeling tegen te gaan. Deze massage brengt enorm tot rust en helt tegelijk voor een optimale groei en ontwikkeling.

kost:  45min. : €50


Sportmassage (Bij Ann)

Dieptemassage van spieren en bindweefsel, ter ondersteuning bij sportbeoefening, om verzuring tegen te gaan en het herstelvermogen te stimuleren. Eerst droog, afsluitend met voedende olie.

Kost:       45 min: €55


Body-adjustment (enkel bij Ann)

Door middel van mobiliserende, ontspannende bewegingen worden alle gewrichten van het lichaam in beweging gebracht. Voor een optimale doorbloeding van de gewrichten. Geen gebruik van olie.

Kost:        45 min: €55


zwangerschapsmassage (Bij Ann en Kaat)

Deze massage met verzorgende olie is speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen en is gericht op het welzijn van moeder en kind en het verlichten van zwangerschapspijntjes en -klachten. Je ondergaat de behandeling in aangepaste houding.

Kost:          60 min: €65


kruidenstempelmassage (Bij Ann)

Full-body medicinale oliemassage waarna de huid wordt verwarmd met hete ayurvedische kruidenstempels. Heel voedend en ontspannend. De warmte zorgt – in combinatie met de masserende bewegingen – niet alleen voor diepe ontspanning, maar ook voor stimulatie van de bloedsomloop, afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.

Kost:            60 min door 2 therapeuten (meer info zie 4-handenmassage): €150

90 min door 1 therapeut: €100


Duo-massage (enkel na telefonische afspraak)

Als duo naast elkaar tegelijkertijd een massage ontvangen. Hier kan de soort massage zelf ingevuld worden. (alles behalve de 4-handen massage)

Kost:         Idem zoals de gekozen massage, maar dan maal 2.


4-handenmassage (enkel na telefonische afspraak)

Full-body oliemassage gegeven door twee massagetherapeuten. Dit gebeurt in 7 houdingen: zit, ruglig, zijlig, buiklig, zijlig, ruglig, zit. Dit is een heel dynamische, stimulerende massage.

Kost:                      60 min met ayurvedische olie: €130                      

60 min met etherische olie: €120

                                60 min met ayurvedische olie en kruidenstempels: €150                                      


Stoelmassage (Bij Ann)

Diep relaxerende en tegelijk stimulerende drukpunt- en mobilisatiemassage van de rug, schouders, armen, handen, nek en het hoofd, doorheen de kledij, zittend op een speciale massagestoel.

Kost:     15 min: €15       20 min: €20       30 min: €30


Handen-en voetenmassage

Drukpuntmassage van handen en voeten. Ontspannend en stimulerend effect voor het volledige lichaam.

Kost:        1 uur: €65


Energetische voetmassage (enkel bij Mathia)

Een diep ontspannende energetische voetmassage voorafgaand door een voetbad met kruiden.

Kost: 30 min.: €42

45 min.: €55


Energetische handenmassage

Een doorstromende energetische handenmassage waarbij de energiepunten in het hand extra aandacht krijgen, voorafgaand door een handbadje.

Kost: 30 min.: €42

45 min.: €55


Cranio-sacraaltherapie (enkel bij Ann)

Zacht, mobiliserende therapie van schedel en bekken. Doorheen de kledij.

Kost:            45 min.: €55


ayurvedische therapie:

Ayurvedische oliemassage of abhyangam (Bij Ann of bij Mathia)

Een therapeutische en ontspannende full-body lichaamsmassage met ayurvedische kruidenolie.

Kost:      60 min: €75    90 min: €100


Indiase hoofdmassage (enkel bij Ann)

Diep ontspannende en voedende massage van het hoofd en aangezicht. Ideale massage om te ondergaan als je weinig tijd hebt en toch diep wil ontspannen. Heel voedend en gezond voor het volledige lichaam, de haren en de doorbloeding van het hoofd. Tegen stress en vermoeidheid.

kost: 30 min.: €42

45 min.: €55


Marmapunten massage (enkel bij Ann, Mathia wordt opgeleid)

Relaxerende ayurvedische drukpuntmassage van de marmapunten of energiepunten van het lichaam. Voor een betere doorstroming van prana of levenskracht en complementair aan emotionele bevrijdings therapie. Ook vaak toegepast bij traditionele gevechtssporten.

Kost:               60 min : €65


Basti of lokale gewrichtstherapie (enkel bij Ann)

Weldoener voor een gewricht. Therapeutisch bij een chronische gewrichtsaandoening. Hierbij wordt een walletje gevormd met deeg en gevuld met warme medicinale olie, specifiek voor de gewrichten. Deze therapie wordt het best wekelijks herhaald.

Kost:         45 min: €55

Voor 5 opeenvolgende sessies (wekelijks of maandelijks) €250 (Dit wordt afgerekend als een 5-beurtenkaart met beperkte geldigheidsduur en dient in 1 keer betaald te worden.)


Ayurvedische poedermassage of udwarthana (enkel bij Ann).

Ayurvedische massage waarbij medicinaal poeder gebruikt wordt om de huid te gaan ontgiften en verstevigen. Dit wordt ook beschouwd als een ayurvedische lymfedrainage.

Kost:                60 min.: Met olie (afhankelijk van de typologie): €80                                           

Zonder olie (afhankelijk van de typologie): €70

Voor 5 opeenvolgende sessies (wekelijks of maandelijks) €370-€320 (Dit wordt afgerekend als een 5-beurtenkaart met beperkte geldigheidsduur en dient in 1 keer betaald te worden.)


Garshan massage (enkel bij Ann).

Heel zachte, subtiele, ontspannende zijden handschoenmassage. Wordt ook gezien als een heel milde ayurvedische lymfedrainage.

Kost:                   60 min: €65

Voor 5 opeenvolgende sessies (wekelijks of maandelijks) €300 (Dit wordt afgerekend als een 5-beurtenkaart met beperkte geldigheidsduur en dient in 1 keer betaald te worden.)


Shirodhara (ayurvedische therapie bij Ann)

Een hoofdmassage, gevolgd door hoofdbegieting met medicinale olie of melk. In combinatie met therapie heeft dit invloed op de hormonenbalans, de slaap en bij stressreductie. Als enkele behandeling is het heel ontspannend en voedend voor de haren.

Kost:            60 min.: €110

Voor 5 opeenvolgende sessies (wekelijks of maandelijks) €490 (Dit wordt afgerekend als een 5-beurtenkaart met beperkte geldigheidsduur en dient in 1 keer betaald te worden.)


Basis consult ayurveda (Bij Ann)